Директор наше установе МСц. др Бранко М. Вујковић учествовао је на Глобалном самиту о здравственој писмености у Ротердаму 

Директор наше установе МСц. др Бранко М. Вујковић учествовао је на Глобалном самиту о здравственој писмености у Ротердаму и том приликом изјавио:
– Увек је задовољство и највећа част представљати своју земљу, поготово на стручним и научним скуповима које организују “дивови” своје струке.
На Глобалном самиту о здравственој писмености у Ротердаму, који је организовало Међународно удружење за здравствену писменост, представио сам истраживање о дигиталној здравственој писмености које смо спровели у Мачванском округу, на нивоу примарне здравствене заштите. Прилика је била и да разменим важне контакте са бројним светским експертима из области јавног здравља и здравствене политике, и да им приближим све оно добро што наша држава у здравственом систему ради, али и да чујем примере добре праксе које можемо имплементирати и код нас на регионалном и локалном нивоу здравствене заштите.
Идемо даље!

Copyright © Завод за јавно здравље

tik tok logo sm

Завод за јавно здравље – Шабац
Адреса: Јована Цвијића 1
Тел. 015/ 300-550

ПИБ: 1000-82-545
kabinet@zjz.org.rs